Trgovina in storitve

Ekofrank – celovite energetske rešitve za trajnostno bivanje in poslovanje

Podjetje Ekofrank, je bilo ustanovljeno leta 2012 in nudi učinkovite energetske rešitve. Z 20-letnimi izkušnjami na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja je ustanovitelj podjetja že dolgo časa vpet v profesionalno delo na tem področju. Ekofrank se specializira za svetovanje in izvedbo sistemov, ki izkoriščajo obnovljive vire. Nudijo celovite rešitve za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje tako za gospodinjstva kot za poslovne objekte. Naša dejavnost pokriva območje cele Slovenije, kjer vgrajujemo sisteme neposredno ali preko mreže poslovnih partnerjev.

Ekofrank
 

Toplotne črpalke, prezračevalni sistemi in sončne elektrarne

Prvenstveno se osredotočajo na vgradnjo toplotnih črpalk, prezračevalnih sistemov in sončnih elektrarn. Njihov cilj je znižati stroške ogrevanja in električne energije ter hkrati zmanjšati obremenitev okolja. Za vse projekte nudijo celovito izvedbo na ključ, vključno s pripravo dokumentacije za pridobitev subvencij s strani Ekosklada.

Strokovnost v vseh fazah projekta

Njihova ponudba zajema celovite rešitve in izvedbo projektov na ključ. Poleg tega skrbijo za vso potrebno dokumentacijo, vključno s pripravo za pridobitev subvencij s strani Ekosklada. Pri izvedbah sončnih elektrarn zagotavljajo tudi pripravo vse potrebne dokumentacije od pridobitve elektro soglasja do priključitve v električno omrežje.

Individualno prilagojena energetska rešitev za vaš dom

Njihova prednost je v tem, da vam nudijo strokovna svetovanja pri izbiri prave energetske rešitve za vaš dom. Skupaj z vami analizirajo vaše potrebe, želje in specifičnosti vašega objekta ter vam pomagajo izbrati najboljšo možnost, ki bo zadovoljila vaše potrebe po udobju, ekonomičnosti in trajnostnem ravnanju.

Verjamejo v trajnostni razvoj, zato njihove rešitve sledijo najnovejšim smernicam in tehnologijam na področju energetske učinkovitosti. So ekipa z dolgoletno tradicijo in visoko strokovno usposobljenostjo. Z združenim znanjem in izkušnjami zagotavljajo kakovostne in zanesljive storitve na področju energetike. Njihova predanost vam zagotavlja, da ste v rokah izkušenih strokovnjakov.

Predanost strankam in nenehna rast znanja

Predani so svojim strankam in se nenehno strokovno izpopolnjujejo. S tem zagotavljajo, da je njihovo svetovanje vedno kompetentno in prilagojeno najnovejšim trendom ter tehnologijam na področju energetike. Njihova visoka učinkovitost se odraža v celotnem procesu, od snovanja rešitev do njihove izvedbe. So zanesljiv partner, ki vam zagotavlja kakovostno in učinkovito izvedbo projektov. V njihovi ponudbi boste našli le najkakovostnejše in tehnološko dovršene rešitve, ki jim zaupajo. Verjamejo v kakovost in trajnost, zato vam nudijo le tiste energetske rešitve, ki izpolnjujejo najvišje standarde in pričakovanja.

Energetsko učinkovito ogrevanje za vaš dom

Toplotne črpalke so odlična rešitev za zmanjšanje stroškov ogrevanja, saj omogočajo prihranek od 50 do 80%. Naložba v toplotno črpalko se povrne v relativno kratkem času, približno 6 do 7 letih, kar pomeni dolgoročno ekonomično ogrevanje vašega doma.

Trajnostna energija za prihodnost

Sončna elektrarna predstavlja trajnostno in dolgoročno naložbo v prihodnost. Kot obnovljiv vir energije ne le, da zmanjšuje vaše račune za električno energijo, temveč tudi pozitivno vpliva na okolje, saj ne povzroča onesnaževanja. Z lastno sončno elektrarno postanete neodvisni proizvajalec električne energije.

Kontrolirano prezračevanje z učinkovitim vračanjem toplega zraka

Prezračevalni sistemi zagotavljajo kontrolirano prezračevanje, pri čemer vračajo toploto in obenem zmanjšujejo izgube toplote. S tem ohranjajo kakovost zraka v prostoru in omogočajo energetsko učinkovito prezračevanje vašega doma ali poslovnega prostora.

Hladilni sistemi poskrbijo za prijetno hladne bivalne in delovne prostore. Industrijski hladilniki pa omogočajo natančno hlajenje strojev in industrijskih procesov. Z njihovimi hladilnimi sistemi boste lahko uživali v udobnem okolju, prilagojenem vašim potrebam.

Toplotne črpalke od ideje do izvedbe

Njihova ekipa, podprta z dolgoletnimi izkušnjami, vam bo korak za korakom pomagala pri uresničitvi vaše ideje o toplotni črpalki. Odgovorili vam bodo na vsa vaša vprašanja, ki se pojavijo ob začetni ideji za toplotno črpalko, ter vam predstavili vse vidike, ki jih je treba upoštevati pri izbiri in izvedbi toplotne črpalke. Vzporedno s tem vam bodo pomagali pripraviti vso dokumentacijo, ki je potrebna za pridobitev subvencije. Toplotna črpalka ni le okolju prijazna izbira, temveč tudi odlična naložba za vaš dom. Zmanjšanje stroškov ogrevanja, ki ga omogoča, je lahko od 50 do 80%, kar predstavlja zelo privlačno možnost. Poleg omenjenih prednosti, ki jih prinaša uporaba toplotne črpalke, je vgradnja toplotne črpalke tudi strateška usmeritev države, zato nudi subvencije.

Mogoče ti bo všeč tudi ...