Stavbno pohištvo

Kakovostni ergonomsko oblikovani pisarniški stoli

Potrebujete nov pisarniški stol, na katerem boste udobno preživeli svoj delovni dan v pisarni? Pisarniški stoli Interbiro so odlična izbira za vsakogar – lahko jih uporabljate doma, v službi ali pa jih priskrbite svojim zaposlenim. Ker dandanes vsaj osem ur preživimo v službi, bodo pisarniški delavci zagotovo zelo zadovoljni z ergonomsko oblikovanimi stoli, ki nudijo oporo celotnemu telesu. Podpirajo namreč hrbtenico, roke, vrat in boke ter jih prilagajajo v telesu najbolj zdravo obliko. Pravzaprav so ergonomsko oblikovani stoli danes nujna dobrina, ki veča učinkovitost delavcev ter viša njihovo produktivnost, pa tudi njihovo dobro razpoloženje. Srečni ter zadovoljni zaposleni, ki se na svojem delovnem mestu počutijo udobno pa so cilj vsakega delodajalca.

pisarniški stoli

Vsi ergonomski pisarniški stoli, ki se nahajajo v naši trgovini, so proizvedeni v EU, odlikuje pa jih vrhunska kakovost. Na vsakega izmed njih vam nudimo petletno garancijo, v katero je vključen servis ter nadomestni deli. Pisarniški stoli imajo pridobljene vse cerfitikate, ki potrjujejo njihovo ergonomsko obliko, kakovost, varnost ter okolju prijazen postopek izdelave.

Glede na lastne potrebe se lahko odločate med različnimi modeli direktorskih ter konferenčnih pisarniških stolov, vrtiljakov, industrijskih ter laboratorijskih pisarniških stolov, pa tudi foteljev za recepcije ter sprejemne sobe. Slednji bodo veliko prispevali k zadovoljstvu vaših strank, ki bodo na vrsto lahko počakale nadvse udobno ter sproščeno. Pisarniški stoli iz ponudbe našega podjetja so izdelani iz človeku prijaznih in kakovostnih materialov, trdne konstrukcije ter mehkih materialov, obogateni pa so tudi z različnimi bodyfloat ter relax mehanizmi. Izdelani so iz približno 250 različnih delov, ki med seboj tvorijo celoto ter so funkcionalno usklajeni. Ravno mnogi sestavni deli nudijo uporabnikom najvišjo stopnjo prilagodljivosti ter personalizacije. Nastavitve vključujejo prilagoditev višine stola, nastavitev sedeža navzdol ter navzgor ter prečne gibljivosti naslona. Prilagodljiva je tudi ledvena opora, ki se nastavlja po višini ter globini ter uporabniku omogoča stik hrbta z naslonom stola. To funkcijo izboljšajo tudi nastavljivi nasloni za roke.

Mogoče ti bo všeč tudi ...