Življenjsko zavarovanje
Trgovina in storitve

Zaščitite svojo prihodnost z življenjskim zavarovanjem

Zavarovanje kreditov z življenjskim zavarovanjem je izjemno pomemben korak, ki zagotavlja, da vaši bližnji ne bodo obremenjeni s plačevanjem vaših dolgov v primeru vaše smrti. Več si preberite na naslovu: https://zivljenje.prva.si/. Ta vrsta zavarovanja vam omogoča finančno varnost in zagotavlja, da bodo vaši krediti poplačani v primeru vaše naravne ali nezgodne smrti. Pri sklepanju življenjskega zavarovanja gre predvsem za zaščito svojih bližnjih. Gre za načrt zavarovalne zaščite, s katerim boste v najtežjih trenutkih zagotovili izplačilo dogovorjene zavarovalne vsote ali dovolj finančnih sredstev vašim najdražjim. V primeru vaše smrti bi namreč lahko utrpeli finančne posledice, kot so izpad dohodka in potrebo po poplačilu morebitnih dolgov.

Življenjsko zavarovanje

Zaščita in finančna varnost za vašo družino in prihodnost

Zavarovalnina, ki jo vašim bližnjim prinese življenjsko zavarovanje, ima več prednosti. S tem se prepreči stres bližnjih v primeru najhujšega scenarija. Prav tako omogoča poplačilo kreditov in drugih dolgov. Zagotavlja tudi preskrbo in pomoč vašim otrokom vse do njihove neodvisnosti. Omogoča vzdrževanje nepremičnin, kot so stanovanje, hiša in druga lastnina. Poleg tega zagotavlja finančno varnost brez pretresov ter ohranja življenjski standard vaše družine.

Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost je primerno za vse, ki imate družino in želite poskrbeti za njihovo finančno varnost. Prav tako je primerno za tiste, ki imate posojilo in potrebujete zavarovanje kredita ali drugih dolgov. Če ste že sklenili zavarovalne police, ki ne pokrivajo v celoti vaših potreb, lahko potrebujete dodatno dozavarovanje. To zavarovanje je primerno tudi za lastnike podjetij ter vse, ki zasedajo pomembne funkcije v podjetju. Vaša odsotnost bi lahko pomenila veliko breme za podjetje, zato življenjsko zavarovanje lahko poskrbi za finančno zaščito v takšnih primerih. Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost je na voljo za osebe od 18. do 70. leta starosti. S tem zavarovanjem si zagotovite finančno varnost do dopolnjenega 75. leta starosti.

Poplačilo dolgov in finančna varnost v primeru najhujšega scenarija

Zavarovanje kredita pri Prvi je boljše od zavarovanja kredita pri banki iz več razlogov. Kadar najamete kredit pri banki, bo banka zahtevala, da v njeno korist ustanovite zavarovanje kredita s plačilom zavarovalne premije ali s hipoteko. Vendar pa to zavarovanje ne bo zaščitilo vaših bližnjih. Če želite svoje bližnje zaščititi pred vašimi dolgovi, bo za njih najbolje poskrbljeno z zavarovanjem kreditov s sklenitvijo življenjskega zavarovanja PRVA Varnost. S to obliko zavarovanja bo zavarovana zavarovalna vsota izplačana vašim bližnjim v primeru vaše smrti, kar jim bo omogočilo poplačilo kreditov in finančno varnost. Tako bodo vaši bližnji zaščiteni pred bremeni vaših dolgov.

Določitev primerne zavarovalne vsote je ključna pri življenjskem zavarovanju, saj gre za zagotavljanje ustreznega zavarovanja za vas in vaše bližnje. V primeru smrti zavarovane osebe je pomembno, da izplačilo zavarovalne vsote zadošča za pokrivanje vseh stroškov, ki bi nastali v takšnem primeru. Hkrati pa mora ta zavarovalna vsota preprečiti poslabšanje življenjskega standarda vaših bližnjih, ki bi se lahko zgodilo zaradi izpada dohodka v družini. Zato je ključno skrbno preučiti svoje potrebe in izbrati ustrezno zavarovalno vsoto, ki bo zagotovila finančno varnost vašim bližnjim v primeru najhujšega scenarija.

Ugodne mesečne premije in dodatne ugodnosti

Mesečne premije za življenjsko zavarovanje so običajno relativno nizke in znašajo le nekaj evrov na mesec. Višina premije je odvisna od več dejavnikov. Zdravstveno stanje in življenjski slog osebe, ki se zavaruje, imata vpliv na višino premije. Prav tako vpliva tudi zavarovalna vsota, ki jo določite ob sklenitvi zavarovanja. Pomembno pa je omeniti, da nekateri dejavniki nimajo vpliva na višino premije. Na primer, spol zavarovanca ne vpliva na višino premije. Prav tako, če se zdravstveno stanje zavarovanca spremeni med trajanjem zavarovanja, to ne bo vplivalo na že sklenjeno zavarovanje in višino premije.

Poleg tega, življenjsko zavarovanje prinaša tudi posebne ugodnosti. Ob pomembnih življenjskih mejnikih obstaja možnost povišanja zavarovalne vsote do 50%, brez potrebe po preverjanju zdravstvenega stanja. Prav tako je vključeno brezplačno zavarovanje za primer nezgodne smrti v višini polovice zavarovalne vsote za primer smrti, vendar največ do 80.000 EUR. Za dodatno podporo in nasvete vam je na voljo 24/7 brezplačen telefonski nasvet zdravnikov družinske medicine. S pomočjo portala Moja Prva lahko enostavno pregledujete vaše zavarovanje in hiter dostop do pomembnih informacij. Prav tako vam omogoča enostavno skrb za varnost vaših najbližjih preko spletnega zavarovanja kredita. Če pa želite osebno svetovanje, je na voljo tudi iz udobja vašega domačega naslonjača.

Mogoče ti bo všeč tudi ...