Voziček za plažo pomaga prenašati tovor

Voziček za plažo

Voziček za plažo je super izum, da vam ni treba tovoriti torb in drugih stvari na plažo in nazaj ampak enostavno zadeve odpeljete. Nosilnosti maj tudi do 100 kg, kar pomeni, da lahko peljete marsikaj, še malega otroka zraven. Nabavite tak voziček za plažo, ki vam ustreza. Je zložljiv tako da gre v avto, prikolico ali avtodom. So različnih izvedb, nekateri imajo dve kolesi, nekateri štiri, so pa tudi taki, ki lahko peljejo plinsko bombo.

Voziček za plažo

Voziček za plažo ima lahko dve veliki napihljivi kolesi, ki sta narejeni tako, da se lahko vlečeta preko kamenja, skal in neravnega terena. Ta voziček ima narejeno oziroma privarjeno nogo, na katero se  voziček lahko postavi, da normalno stoji in se tovor iz njega ne prekucne.

Obstaja tudi voziček za plažo, ki ima štiri kolesa. Ta je zanimiv za tiste, ki tovorite večji tovor na plažo in pa imate bolj ravne dostop do tja. Zelo je zanimiv tudi za otroke, ki se z njim radi uigrajo in zabavajo vse dneve. Ta voziček se nikoli ne prevrne, ima pa tudi štiri dokaj velike napihljive gume. Tudi njega lahko zložite. Narejen je iz lahkih materialov, tako da ni težav ga voziti s seboj v drugih vozilih.

Voziček za plažo je narejen v več izvedbah, tako da na zgornji povezavi pogledate, katera izvedba vam najbolje odgovarja in naročite takega. Zdaj vam ne bo več treba nositi težkih stvari, ki vam padajo iz rok na plačo. Vse skupaj daste v voziček in varno odpeljete s seboj brez napora.

Ta  voziček pa seveda ne bo uporaben samo za na plačo. Tudi doma ga boste lahko probability na več načinov in bo tako uporaben vse leto. Pripeljali boste lahko stvari iz trgovine, peljali otroke, ki se bodo lahko igrali ali pa kaj drugega. Je uporaben na več načinov, vi le izberite takega, ki vam ustreza.