Trgovina in storitve

Kakovostno in strokovno peskanje odlično očisti ali dekorira vsako površino

Peskanje je najboljša tehnika čiščenja površine kovin, betona, plastike in drugih materialov. Strokovno peskanje očisti površino, če je barvana, če je zarjavela ali je drugače onesnažena s korozijo, umazana od olja in zapečena od na primer opilkov ali varjena ter se dela na stroju. Vse to lahko odstranijo v podjetju BlastTehnik, ki imajo peskanje na terenu z ročnimi aparati ali peskanje v strojih na njihovi lokaciji. Vsekakor pa vam lahko naredijo tak stroj na vaši lokaciji, če imate serijo proizvodov, ki jih je potrebno posebej obdelati za barvanje.

 peskanje

Peskanje ima še eno super lastnost in sicer ga uporabljajo nekateri za dekoracijo površine obdelovanca, saj peskana površina postane nekoliko groba in s tem tudi drugače izgleda kakor sijanja in gladka površina. S tem se ločita obe površini in tako se naredi poseben dizajn, izgled vašega obdelovanca, ki ga potem uporabite kot samostojen produkt ali pa vgradite v končni produkt. Zato se uporablja veliko v avtomobilski in letalski industriji.

Strokovno peskanje vam bo očistilo ograje, kovinsko pohištvo, avtomobil, če ga je treba zopet prebarvati in vse druge predmete, ki morajo biti za delo čisti ali pa da se jih pripravi za barvanje Barva bo na taki površini držala desetletje dlje kakor na gladki površini, ker se dobro prime na nekoliko grobo površino. V primeru, da pa imate serijo produktov, ki se vgradijo v končni produkt, kot je to v avtomobilski industriji in drugih industrijah, potem je najbolje, da imate na vaši lokaciji stroj, ki bo peskal.

Stroj bodo povsem prilagodili vašim potrebam glede avtomatizacije. V stroju lahko peskate ročno ali pa najbolje, da z roboti, ker je taka obdelava obdelovanca 100 % ponovljiva in vam gotovo kvaliteta ne bo nihala, kar je izjemno pomembno za stranke in da prehitite konkurenco. Zato pokličite podjetje in se dogovorite za strokovni posvet, kaj vam svetujejo. Stroje in ograje ali železna stopnišča vam občasno lahko speskajo tako, da pridejo na teren, stalno peskanje obdelovancev pa vam naredijo popolno avtomatizacijo proizvodnje.

Mogoče ti bo všeč tudi ...