Trgovina in storitve

Karnise

Iščete nekaj za na okna, da bi zaščitili pred nezaželenimi pogledi. Najboljše, da se odločite za zavese, takrat vas res ne bodo sosedi gledali kaj delate. Če pa smo se odločili za zavese moramo tudi imet karnise. Zavese drugače ne moremo nikamor obesit, zato pa obstajajo raznovrstne karnise.

karnise

Najboljše, da se obrnete v zavese-dasa, kjer imajo vseh vrst karnis za vaš dom. Če mogoče nimajo katerih na zalogi, vam tudi naredijo po naročilu. Karniso ni težko na montirat na steno. Ko je enkrat na steni se ne rabi več jemat dol. Lahko se odločite za panelne ali aluminijaste. Vsak za sebe in svoje stanovanje najbolj ve kakšne bi pristajale. Če še niste prepričani kakšne karnise so prave za vas vam pomagajo pri odločitvi. Z veseljem pomagajo kupcu, zato pa se kupci tudi radi vračajo.

Če se odločate za aluminijaste, te se bolj primerne za klasične in dekorativne zavese. Prav tako ima ta karnisa različne pritrditve na steno, tudi oni vam uredijo in prilagodijo vašim željam. Imate na razpolago različne barve, tudi debeline ter na koncu dobite različne oblike zaključkov.  Te aluminijaste karnise so narejene iz  zelo kvalitetnega aluminija, kar se nato ne vidi da je aluminij. Brez skrbi imajo kar dolgo življenjsko dobo, ne bo jih potrebno pogosto menjavat.

Ker pa imamo danes tudi panelne zavese, se dobi tudi panelna karnisa. Ta karnisa je narejena čist drugače saj ima uteži, plošče, potezno palico ter aluminijasti tir. Tudi tukaj je velika izbira, saj lahko izberete  5 ali samo 2 tira. Montaža je tudi zelo enostavna ali na strop ali na steno. Naredijo vam jih tudi po naročilu, če slučajno nimajo na zalogi. Vse je odvisno od vas kaj potrebujete ter tudi kakšne velikosti. Odločite se za kvalitetno karniso za vašo okno, pokličite jih po telefonu ali pa kar vstopite do njih.

Mogoče ti bo všeč tudi ...