Najcenejše poliranje vozil v Sloveniji

Poliranje vozilSe sprašujete zakaj je vaš avto poln prask in zakaj se nič več ne blešči? Potem vam jaz povem, da morate svoje vozilo dati polirat. Poliranje vozil vam najceneje nudi vulkanizerstvo Groš, ki se že vrsto let ukvarja s to storitvijo.

Vulkanizerstvo Groš vam nudi več storitev in ne samo poliranje vozil ampak tudi ostali servise kot so menjava pnevmatik, razna popravila in polnjenja za avtomobile. Poliranje vozila se lahko izvaja kadar boste vi hoteli ampak najbolje je takrat, ko imate odrgnjen avto od peska in drobnih kamenčkov ali zaradi obmejnih grmov opraskan avto. Poliranje je zelo natančno delo zato vam ne priporočam, da se ga lotite sami, saj lahko svoj avto samo še bolj spraskate in še bolj uničite njegovo barvo. Če ga pa peljete na poliranje vozila k vulkanizerju Groš vam nebo žal, saj je njihov glavni cilj blišč in sijaj vašega avta. Vulkanizer Groš uporablja za poliranje samo najkvalitetnejše kreme oz. paste s katerimi naredi vaš avto odporen proti zunanjimi dejavniki. Za poliranje vozila uporabljajo prav posebno krpo, ki je tanka kot svila in ne pusti nobenega odtisa na avtu. Če hočete, da se vaš avto dolgo časa sveti kot nov potem vam priporočam, da ga takoj po nabavi odpeljete na poliranje vozil k vulkanizerju, saj vam bo on tudi priporočil, da keramično polirajo vaše vozilo. To pomeni da ne bo samo odporen proti zunanjimi dejavniki ampak bo tudi dlje časa varen. Vulkanizerstvo Groš vam za keramično poliranje vozila zagotovi, da bo ostal lep vsaj za dve leti in če slučajno nebi ostal lahko vozilo pripeljete nazaj in vam ga bodo zopet poliral, da bo spet kot nov.

Če ste se sedaj odločil, da boste poliranje vozila prepustili vulkanizerju Groš vam nebo žal, saj vam ponudi tudi poliranje vaših žarometov in skupaj s tem kot bonus še preveri celotno diagnostiko vašega avta za katerega običajno pride zelo visok strošek.