Mini stretch folija za vsako uporabo

Ovijalna, raztegljiva ali kar stretch folija. Le to poznamo vsi, saj se recimo mini stretch folija uporablja tudi v kuhinjah. V podjetju Kamm Trade vam ponujajo te folije v različnih velikostih in širinah. Njihova ponudba je dosegljiva tudi na https://kammtrade.si/stretch-folija/, kjer jim lahko pošljete tudi povpraševanje, če si želite naročiti svojo folijo. Drugače pa ta folija se lahko res uporablja marsikje, ima širok nabor uporabe. Tako recimo v kuhinji, kot tudi v proizvodnjah in podjetjih za ovijanje izdelkov in ovijanje palet, na kateri pa so izdelki. Mini stretch folija pa nam v kuhinji zaščiti raznorazne izdelke oziroma hrano.

mini stretch folija

Morate pa vedeti, da je ta folija lahko res močna in vzdrži marsikaj. Je pa potrebno seveda kupiti dovolj debelo folijo, ki bo zares potem vzdržala vse. Se dobijo v različnih debelinah, ne samo širinah in dolžinah. Prav tako je pa danes mini stretch folija v različnih barvah in ne samo prozorna, kot smo mogoče tega vajeni. Dandanes pa lahko kupite tudi takšno folijo, ki je odporna na UV žarke, kar je tudi super. Še posebej to folijo uporabljajo, ko kakšne izdelke, ki jim sonce lahko škodi, prevažajo. Veste pa sami, da ta folija sploh ni draga, je pa tudi vse odvisno od ponudnika. Se pa kvalitetna mini stretch folija dobi res poceni, tako da vas cena sploh ne rabi skrbeti.

Vse stretch folije navijejo na kartonske rolice. Tako jo je potem enostavno odviti. Sami pa seveda tudi najboljše veste kakšno folijo bi potrebovali. Ali je to mini stretch folija ali kaj večjega. Vse je tudi odvisno od tega kje jo boste uporabljali in zakaj. Lahko pa naročite tudi folijo čisto po vaših željah. Tudi to je super rešitev za kakšna podjetja ali proizvodnje. Naročite tudi dovolj folije, da vam je ne bo tako hitro zmanjkalo. folija je popolnoma varna, tako da notri lahko ovijete čisto vse kar vam srce poželi. za kakšna podjetja je pa še dobro vedeti, da stroji, ki so namenjeni za ovijanje te folije, porabijo le te manj, kot če to delate ročno. to je super rešitev, da boste varčni in je ne boste porabili veliko preveč, kot jo bi pa mogli.