Stavbno pohištvo

Kotne sedežne garniture rešujejo neizkoriščeni prostor

Veliko ljudi neizkoriščeni prostor v dnevni sobi rešite s postavitvijo kotne sedežne garniture. Poleg tega vam takšna sedežna nudi nekoliko več sedalne površine, v kolikor imate takšno z dodatnim ležiščem, pa več prostora za počitek.

Kotne sedežne garniture niso primerne samo za velike prostore, ampak dobro izkoristijo tudi manjši prostor. Če nimate sobe za goste, je sedežna z ležiščem zagotovo ena izmed elegantnih rešitev, saj je postavitev postelje dejansko hitra in enostavna, potrebujete le blazino, rjuho in odejo.

Usnjene kotne sedežne garniture so enostavne za čiščenje

Ko obiskujete ustrezne salone in iščete kotne sedežne garniture, boste ugledali moderne in urbane modele, pri katerih so proizvajalci upoštevali okuse, preference, funkcionalnost, mere, materiale in ceno. Kakšen model boste izbrali je odvisno od denarja, ki ste ga pripravljeni odšteti.

Izredno hvaležen material za vzdrževanje kotne sedežne garniture je usnje, saj večino madežev enostavno le obrišete s krpo. Pri takšni sedežni je potrebno le upoštevati navodila proizvajalca in jo redno mazati s posebno kremo, ki usnje krepi in neguje.

kotna sedežna garnitura

Za večje udobje izberite kotne sedežne garniture s počivalnikom

Moderne kotne sedežne garniture lahko obogatite tudi s počivalnikom, na katerem lahko raztegnete svoje noge in počivate. Zelo primeren je za branje in gledanje televizije. V kolikor kotiček obogatite še z najljubšo mehko odejo, se boste zagotovo zazibali v pošten popoldanski spanec.

K vsaki sedežni garnituri se odlično podajo različni dodatki v obliki blazin ali odej. Z različnimi vzorci in barvami boste kotne sedežne garniture obogatili in popestrili in jim naredili bolj domače, prijetno vzdušje za oddih in počitek.

Mogoče ti bo všeč tudi ...