Zanimivosti

Frizerski stoli Stylist

So določeni poklici, ki brez njih ne moremo, saj jih redno potrebujemo. Ampak ni vsak poklic lahek, treba v njega vložit kar precej truda. So pa tudi nekateri poklici težki, težki zato, ker so večinoma svojega dela na nogah. In tudi takrat trpi njihova hrbtenica ter noge. To so naši frizerji, ki brez njih ne bi bile naše pričeske tako lepe. Zato so tu  frizerski stoli, ki morajo bit res posebej namenjen samo njim in njihovemu delu.

frizerski stoli

Ti stoli niso namenjene za nas stranke, da sedimo na njih, ko se friziramo. Ampak moramo vedet, da so naši frizerji utrujeni, čeprav z veseljem opravljajo to delo. So včasih po več ur na nogah in to ni prijetno. Zato pa potrebujejo res kvalitetne stole, to so frizerski stoli Spinalis Stylist. Podjetje, ki se ukvarja s temi stoli je zelo znano in priznano, saj so res ustvarili stole za naše frizerje. Frizerski stoli so bili ustvarjeni prav za frizerje in tudi brivce, saj jim omogočajo da lahko na tak način brez težav nadaljujejo s svojim delom.

Frizerski stoli Spinalis Stylist so narejeni tako, da jim omogočijo pravilno držo. Dolgo let so se ukvarjali s tem, da so ustvarili res prave stole za frizerje, da jim omogoči, da ne trpijo. Saj tudi oni potrebujejo pravilno in zdravo sedenje na svojem delovnem okolju. Frizerski stoli jim omogočijo sedenje brez bolečin. Prav tako je njihova cena primerna vsem, da si jih lahko privoščijo, ne glede na finančno stanje. Vsi vedno mislima, da je samo sedeče delo lahko nevarno in boleče za našo hrbtenico. Ampak tudi stoječe delo je podobno, trpi naša hrbtenica ter poleg noge, vrat in ramena. Če opravljate poklic frizerja, vam priporočam takšen stol, tako boste obremenili vaše noge ter okrepili mišice. Stol je lepo oblazinjen, kar bo sedenje še bolj udobno, ter sedalni del se dvigne zelo visoko.

Mogoče ti bo všeč tudi ...