boleče grlo
Zdravje

Boleče grlo je s pršilom Smrekovit preteklost

Se pogosto soočate z bolečinami v grlu, z oteženim požiranjem? To sta dokaj pogosti težavi pri ljudeh vseh starosti, vzrok pa je običajno okužba zgornjih dihal. Rešitev pa najdete na spletni strani https://www.smrekovit.si/bolece-grlo. Najprej poglejmo, zakaj prihaja do bolečin v grlu. Eden od razlogov je zagotovo angina. Najpogostejša bolezen pri otrocih do pubertete, a se pogosto pojavlja tudi pri odraslih. Boleče grlo pri angini povzročajo okužbe z virusi ali bakterijami. Slednje so krive za 5 do 15 % bolečin v grlu pri odraslih, pri otrocih pa pogosteje.
Medtem ko so okužbe z virusi prehlada običajno povsem neškodljive, so pa vseeno nadležne. Gre za okužbo zgornjih dihal, ki povzroča izcedek iz nosu in boleče grlo. Okužba z virusom gripe se kaže z naslednjimi simptomi: visoka temperatura, bolečine v sklepih, utrujenost in izčrpanost, suh in dražeč kašelj ter seveda boleče grlo. Bolečine v grlu so lahko posledica tudi suhega dražečega kašlja.

boleče grlo

Boleče grlo – oralno pršilo Smrekovit

Smrekovit oralno pršilo je v spletni trgovini na voljo v 30 ml steklenički v dveh okusih – pomaranča in mentol, ki prekrijeta nekoliko grenak okus smrekove smole. Gre za popolnoma naraven izdelek iz smrekove smole, ki ima BIO in VEGAN certifikat. Spomnimo, da so smrekovo smolo uživali že naši predniki med dejavnostmi, ki so jih opravljali v gozdu. Pršilni nastavek omogoča nanos Smrekovit pršila natančno na želeno mesto v ustni votlini. Vse sestavine oralnega pršila Smrekovit so naravne. Ko imate boleče grlo, vam bo pomagalo omenjeno Smrekovit pršilo, kot zelo uporabno pa se izkaže tudi, ko imate v ustni votlini afte. Zato ne odlašajte in še danes obiščite spletno stran Smrekoit in v spletni trgovini naročite svoje oralno pršilo. Verjemite, ne bo vam žal, z izdelkom boste zagotovo zadovoljni, kot že mnogi, ki so ga kupili in ga z največjim veseljem uporabljajo, ko imajo boleče grlo.

Mogoče ti bo všeč tudi ...