Trendi kratke frizure 2015

Se sprašujete katere so nove trendi kratke frizure 2015?Kratke frizure 2015

V letošnjem letu so moderne valovite-kodraste lase. Če imate naravno valovite lase si izmislite samo obliko frizure, če pa imate ravne lase pa pa si naredite kite in s tem si naredite valovite lase. Sedaj je spet popularna frizura na stran, kar pomeni čim več nesimetričnosti. Moderne so tudi bob frizure, ker se prilegajo k vsakemu tipu obraza.
Leto se je začelo z popularno tehniko barvanja las, ki zgleda kot bi ti sonce posvetil pramena.
Kratki lasje bodo ostali popularni zato, ker je lažje narediti lepo frizuro in pristajajo k vsaki ženski. Vprašajte svoje frizerje kakšne kratke frizure 2015 bodo vam pristajale glede na vašo strukturo las in obraza.

Kratke frizure 2015 nudijo različne kombinacije barv in oblik, zato je tudi težko izbrati katero frizuro bi radi imeli. Popularne so zabrite frizure, a se v letu 2015 ta stil zmanjšuje. Čeprav je frizuro iz kratkimi lasmi lažje narediti je edini problem da moramo redno hoditi k frizerju če želimo da bo naša frizura ostala takšno kot si želimo in nam pristaja.

Kratke frizure

Seveda niso samo ženske tiste, ki hočejo nositi top kratke frizure 2015. Pred nekaj leti moške ni skrbelo za njihove frizure in leta zapored so imeli iste stil, sedaj pa večino moških nosi različne popularne kratke frizure 2015. Da si sami naredijo frizure uporabljajo vosek in gel.
Najbolj posebne kratke frizure 2015 za moške so frizure pobrite na strani. Med elegantne frizure pa sodijo sivi lasje za starejše moške. K vsem moškimi frizurami pa se prilega brada, pravzaprav je zaželena. Za moške naj bi bilo trend kratke frizure 2015, da imajo frizuro na stransko prečko. Večina ima lase počesane nazaj ali v stran. S tem starejši moški izgledajo mlajši, mlajši moški pa starejše.
Tako kot ženske morajo tudi moški svoje lase redno striči, če hočejo da ostanejo takšni kot si želijo.