Moda

Kozmetični salon

Potrebujete sprostitev? Potem je mogoče prišel čas da obiščete kozmetični salon. Ko obiščete kozmetični salon poskrbijo za vas, poskrbijo za nego obraza, nego rok, nog in celega telesa.

Kozmetični salon

Nega obraza: kozmetični salon poskrbi za vaš obraz,vas namažejo z zdravilnimi kremami in mazivi, ki vam povrnejo sijočo kožo, zmanjša gubice na vašem obrazu, preprečuje nastajanje novih mozoljev in izpuščajev. Poznamo različne nege obraza in to so: dermalogica, thalgo, maria galland in globinsko čiščenje kože.

Kadar obiščemo kozmetični salon nam ravno tako ponujajo nego telesa. Prav tako kot nega obraza potrebuje celo telo posebno nogo. telesna koža se od obrazne kože razlikuje samo po tem, da je debelejša in da ima manj maščobnih žlez. Strokovne usposobljene kozmetičarke vam bodo pomagale pravo izbiro, ki je potrebna za nego vaše kože. Izbirate lahko med tremi in sicer med limfna drenaža, piling telesa in obloge.

Kozmetični salon vam ravno tako kot ostale storitve ponuja masažo telesa. Izbiramo lahko med različnimi deli telesa, ki bi radi, da jih zmasiramo. Masaža je ena izmed najlažjih in enostavnejših neg telesa. posamezne mišične dele lahko drgnemo, tolčemo, gnetemo špikamo in tako poskrbimo hitrejšo prekrvavitev kože in mišic. Pri masaži ne smemo čutiti nobenih bolečin, saj masaža ni namenjena temu. Poznamo različne vrste masaž, ki jih izvaja kozmetični salon. To so sezonska masža, klasična masaža, paketi z masažo, masaže z vročimi kamni, protibolečinske masaže in še veliko drugih.

Vsak kozmetični salon ima tudi pedikuro in manikuro, kjer poskrbijo za vaše nohte na prstih. Pri pedikuri gre za nego prstov na nogi. am vam lahko pomagajo pri razpokani koži, kurjih očesih, vraščenim nohtom in podobno. Pri manikuri pa gre za vse nohte na roki. Tukaj vam uredijo in zaščitijo nohte z večimi plastmi laka, nam jih polepšajo in podobno Lahko nam pomagajo in nas naučijo,kako z nohti pravilo ravnati tudi doma.

 

Mogoče ti bo všeč tudi ...