rolo vrata
Podjetništvo

Industrijska kakovostna rolo vrata so trpežna in dobra investicija

Rolo vrata se največkrat uporabljajo v industriji, saj so najbolj priročna za odpiranje na daljavo in na senzor, da lahko delavci hitro pridejo iz stavbe na rampo za nakladanje ali da viličar prosto dostopa iz stavbe in v njo. Rolo vrata imajo izjemen mehanizem za odpiranje in so občutljiva na gibanje, zato se sama odpro in tudi zapro, če pa je v bližini premikajoče se bitje, se bodi ustavila in odprla zaradi varnosti.

rolo vrata

Vsa industrijska rolo vrata imajo lahko različne dimenzije, odvisno je od same stavbe, tovora, ki gre skozi vrata, kako velik je in ali gre skoznje tudi kakšno vozilo. Zato so lahko velika ali majhna ter še ostalih dimenzij, da bodo res sodila v odprtino. Ponavadi jih je več v vrsti ena za drugo, ker so največkrat uporabljana za razna skladišča in nakladalne rampe.

Rolo vrata so neverjetno enostavno zasnovana tako za uporabo kot za nameščanje. So zelo trpežna ter robustne, hkrati pa so zelo ekonomična za uporabo. Precej so odporna na poškodbe in udarce, sak so namenjena industriji in trgovinam ter tudi kmetijstvu. Ker se odpirajo navzgor, so še posebej primerna za prostore, ki imajo omejen prostor navznoter, s tem se prihrani na prostoru.

Rolo vrata so lahko iz polnega materiala ali pa imajo vgrajena stekla, skozi katera pronica svetloba. Ker so industrijska vrata velika investicija, se je dobro pozanimati pri strokovnjakih glede kakovosti, garancij, raznih specifikacijah ter ostalem, kar predstavlja končno ceno za vrata. Vse kako je pomemben tudi servis ter odzivnost servisa za popravila, ker je potrebno taka vrata zelo hitro usposobiti, da delovni proces teče dalje nemoteno. Zato je potrebno zelo pametno izbrati da se bodo taka industrijska vrata tudi dolgoročno splačala in boste z njimi zadovoljni.

Najbolj priporočamo kovinska rolo industrijska vrata, ki bodo gotovo trajala nadalje in bodo odporna na vse udarce ter tudi vremenske vplive.

Mogoče ti bo všeč tudi ...