onlay
Stavbno pohištvo Zabava in sprostitev

Oblikovanje vašega prostora

Naša hiša je zelo pomemben del našega življenja. V njej preživimo večino časa, zato mora biti prijetna udobna. V njej se moramo počutiti domače in varno. Vzdušje vašega doma vpliva na vas in vaše počutje in vse, ki vstopijo. Oblikovanje zahteva veliko časa, planiranja in energije, vendar vam lahko pomaga http://www.kuhinje-ewe.si/oblikovanje-prostorov/.

Na oblikovanje vašega doma veliko vpliva tudi vaš stil. Kakšne barve imate radi? Kakšen material imate radi? Kako blago imate radi? Vse te stvari so odvisne od tega kako oblikujete vašo hišo in kako se počutite v njej. Prav tako morate paziti, da je pohištvo še vedno uporabno in praktično.

oblikovanje

Ko želite oblikovati ali opremiti svoj dom je najbolje, da najprej najdete inspiracijo na internetu ali v katalogih in revijah. Najdite, kaj vas privabi in kaj bi radi imeli v svoji hiši. Pomembna je tudi barvna paleta. Izberite nekaj barv, ki komplimentirajo ena drugo in skupaj izgledajo dobro. V tej barvi ali podobnih barvah poskusite najti tudi pohištvo in dekoracije. Če se bo vse skupaj ujemalo bo izgledal prostor bolj čist in usklajen. Pozanimajte se kje bi lahko te barve, material in pohištvo našli. Kupite pohištvo in dekoracije, ki so poleg izgleda tudi uporabne.

Naredite načrt oblikovanja. Kaj boste najprej oblikovali? Katera soba bo najprej urejena? katero pohištvo potrebujete? Kaj pa barve? Izrišite in izpišite si načrt od začetka do konca, da ne bo preveč zmede, ko pride do dejanskega oblikovanja prostora.

Ne oblikujte ali opremljajte sami. Prihranite si čas in energijo in delajte s kakim prijateljem, sodelavcem ali družinskim članom. Oba bosta produktivno izkoristila nekaj dni, tednov ali celo mesecev, poleg tega bosta imela dovolj časa, da se pogovarjata in zabavata. Na koncu oblikovanja ali opremljanja pa lahko skupaj spijeta kakšen čaj ali kavo v novem prostoru.

Oblikovanja se lotite počasi in pametno. Zakaj bi radi oblikovali določeno sobo ali celo hišo? Imate dovolj denarja in volje? Ne nakupujte stvari, ki jih ne boste potrebovali in bodo čez nekaj mesecev pristale v smeteh. Seveda pa oblikujte prostor tako kot vam je všeč saj boste tam preživljali veliko časa.

Mogoče ti bo všeč tudi ...