akumulatorske škarje za živo mejo
Dom

Akumulatorske škarje za živo mejo poskrbijo za lep videz žive meje

Za brezhiben in urejen videz vsake žive meje so zagotovo nepogrešljiv pripomoček akumulatorske škarje za živo mejo. Več o njih si lahko preberete na https://www.vrtni-stroji.si/ego-power/skarje-za-zivo-mejo/, kjer boste našli pestro ponudbo kvalitetnih akumulatorskih škarij. Živa meja je lahko čudovit naravni okras, ki popestri videz hiše in njene okolice. Pri tem pa je pomembno, da je živa meja redno in pravilno vzdrževana, saj bo le na ta način izgledala brezhibno urejeno. Za tovrstno urejanje pa so zagotovo nepogrešljiv pripomoček ravno akumulatorske škarje za živo mejo, ki se nahajajo na zgornji povezavi.

Akumulatorske škarje za živo mejo so v osnovi namenjene obrezovanju srednje velikih in velikih živih meja, škarje na priloženi povezavi pa so še malce bolj vsestranske. Omogočajo namreč še, da z njimi strižete travo in oblikujete grmičke. Vsa omenjena dela pa lahko potekajo izjemno natančno in tiho, če imate kvalitetne akumulatorske škarje za živo mejo. Natančnost reza je odvisna od rezila. Za slednje je najbolje, da je lasersko rezano in diamantno brušeno, saj je tovrstno rezilo najbolj natančno in omogoča najbolj precizne reze. Poleg preciznega reza pa je pri akumulatorskih škarjah pomembno še to, kako zmogljiva je baterija. Najbolj optimalno je namreč, če lahko z enim polnjenjem uredite celotno okolico. Na ta način bo delo potekalo najkrajši čas, saj ne bo potrebe po vmesnem polnjenju baterije in delanju daljših pavz, da se baterija napolni do konca.

Izbira akumulatorskih škarij mora torej vsebovati še pomislek o zmogljivosti baterije. Najmočnejša baterija omogoča delo dolgo 300 minut, kar je več kot dovolj za urejanje povprečne okolice doma. Poznamo pa tudi manj zmogljive baterije, ki omogočajo 75 minut dela, a so tudi te dovolj, če gre za manj žive meje. Akumulatorske škarje za živo mejo pa morajo biti tudi priročne za rokovanje z njimi, saj bo delo na ta način potekalo bolj optimalno. Pomembno pa je še, da izberete pravilne škarje za mejo, ki jo imate. Poznamo namreč različno dolge meče škarij in različno število rezov, ki jih opravijo na minuto. Dolžina meča je tista, ki določa velikost žive meje primerne za urejanje s tovrstnimi škarjami. Daljši meč pomeni večjo živo mejo. Število rezov na minuto pa se nanaša na hitrost škarij.

Mogoče ti bo všeč tudi ...