menstrualna skodelica za začetnice
Zanimivosti

Menstrualna skodelica za začetnice

V tem članku pa se bomo posvetili malo bolj ženskam in njihovim težavam. Da bo kar na začetku že vsem bolj jasno govorili bomo o menstruaciji, kar moškim mogoče ne bo všeč. Zato moški ne rabite brati dalje, če vas to ne zanima. Ne bo govora posebej o menstruaciji ampak kaj vse takrat lahko uporabljamo. Danes je tega že ogromno, najbolj pa je danes popularna menstrualna skodelica za začetnice. Zakaj za začetnice, zato ker še jih ne uporabljajo res vse ženske, zato pa se bomo njim posvetili, da si bodo jo upale kupit.

Kaj to sploh je menstrualna skodelica za začetnice? To meni tudi dolgo ni bilo jasno, sem videla, da uporabljajo ampak mi ni bilo najbolj jasno. Če me sedaj vprašate, če jo uporabljam. Vam povem jasno še ne, zato ker si ne upam. To je tudi težava, da si ne upamo jo vstaviti oziroma uporabljati, ker imamo strah. Že ime nam pove, da je kot ena skodelica, ki se vstavi v nožnico. V njo se nabira kri in jo lahko imamo kar cel dan, ne da bi jo vzeli ven.  Menstrualna skodelica za začetnice je najbolj higienska. Narejena je iz silikona, in ne vsebuje lateksa. Prav tako ni neprijetnega vonja in ne draži nožnice.

menstrualna skodelica za začetnice

Pred samim nakupom menstrualne skodelice si lahko ogromno preberemo. Prav tako nam lahko ogromno povedo v lekarni ali v kakšni drogeriji, kjer se skodelice kupijo. Sama uporaba naj bi bila zelo enostavna in lahka. Sama vam ne morem povedati ničesar, ker jo ne uporabljam. Tisti strah je vedno pri meni, kako jo bom vstavila in prav tako kako jo bom ven dobila. Upam, da tega straha ne bo pri vam in se boste čim prej odločili za menstrualno skodelico. Na spletni strani si lahko ogromno preberete, če vas kaj zanima, prav tako vam piše kje si jo lahko kupite.

Mogoče ti bo všeč tudi ...