Stavbno pohištvo

Klimatske naprave

Klimatske napravePodjetje REAM vam nudi široko ponudbo klimatskih naprav, toplotnih črpalk, prezračevalnih naprav in vlažilcev zraka. Podjetje REAM je na slovenskem trgu pooblaščen uvoznik proizvodov za hlajenje, ogrevanje in proizvodov za prezračevanje. V ponudbi imajo visokokakovostve izdelke priznanih znamk kot so Mitshubisi Electric in Aerial.

Klimatske naprave je naprava sodobne tehnologije, ki pride še kako prav v vročih poletnih dneh, sploh pa na vašem delovnem mestu. Klimatska naprava slab in onesnažen zrav k prostoru očisti in filtrira. Vzdržuje primerno vlažnost in temperaturo v prostoru.

V podjetju REAM vam nudijo več vrst klimatskih naprav, kot so sobne klimatske naprave, profesionalne klimatske naprave in VFR sistemi. Sobne klimatske naprave se delijo na stenske, talne, kasetne, kanalske enote in multi sisteme.Profesionalne klimatske naprave se delijo na notranje in zunanje enote; notranje so stenske, kasetne, kanalske in podstropne, zunanje enote pa so zubadan, power inverter ter standard inventer.

VRF sistemi so klimatske naprave s spremenljivim pretokom hladiva. Podjetje nudi notranje in zunanje enote. Notranje enote so stenske, kasetne, kanalske, podstropne in parapetne. Pod zunanje enote pa spadajo zračno hlajene toplotne črpalke in vodno hlajene toplotne črpalke.

Podjetje ima sedež v Trzinu, njihiv delovni čas pa je od ponedeljka do petka, od osme do šestnajste ure. Za več informacij o podjetju in klimatskih naprav obiščite njihovo spletno stran ream.si ali jih pokličite na njihovo brezplačno telefonsko številko.

Mogoče ti bo všeč tudi ...