Turizem

Izposoja e kolesa je nov način aktivnega preživljanja prostega časa

Izposoja e kolesa je lahko zelo prijeten način za spoznavanje okolice. V Oštariji Herbelier vam je na voljo izposoja e-koles, ki jo je zagotovo vredno izkoristiti. Kolesarjenje je najboljši način za rekreacijo in ob enem spoznavanje okolice. Poleg tega pa okolico lahko povsem drugače dojemate kot če jo opazujete iz avtomobila. V primerjavi s pohodništvom si lahko v krajšem času tudi več ogledate, električna kolesa pa vam omogočajo še to možnost, da se kljub temu, da ne potrebujete vložiti maksimalnega napora še vseeno rekreirate in ste hkrati na svežem zraku.

Izposoja e kolesa

V večini ljudje še vedno posedujejo običajna kolesa in se ne odločajo za nakup električnega, zato je izposoja e kolesa tako idealna rešitev, saj vam kolesa ni potrebno kupiti, ampak si ga izposodite samo za čas raziskovanja dotične okolice. Predvsem je to primerno za ljudi, ki sicer v vsakdanjem življenju ne bi uporabljali električnega kolesa. Izposoja e kolesa pa je zelo dobrodošla rešitev, da se na izlet odpravimo brezskrbno in nam ni potrebno svojih koles voziti sabo. Električna kolesa so primerna za vožnjo po mestih pa tudi za vožnjo po manj urejenih terenih in gozdnih poteh.

Oštarija Herbelier ima za vas pripravljen tudi prav poseben paket doživetij s programom, ki nosi ime Nepozabni spomin na E-kolesarski način. Pod vodstvom izkušene ekipe Oštarijskih vodičev boste doživeli skrivnosti Kočevskega roga in to kar z razgleda električnega kolesa. Izbirate lahko med petimi različnimi potmi, ki so vam na voljo. Po končani turi pa vsa nagradijo še s kulinaričnim razvajanje.

Izposoja e kolesa je možna po predhodnem dogovoru, kolo pa lahko naročite tudi preko za to namenjene aplikacije. Izbira električnih koles je vedno bolj aktualna, saj ponuja res veliko možnosti hkrati pa se vam ni potrebno ustrašiti hriba, ki je pred vami, saj vam električna baterija priskoči na pomoč pri premagovanju ovir. Podajte se na odkrivanje skritih kotičkov Dolenjske, izkusite čudovite razglede in uživajte v naravi.

Mogoče ti bo všeč tudi ...