Avtomobilizem in oprema

Garaže za vsak dom

Ali imate doma ali v lasti nezaseden, neuporabljen prostor in ga želite pametno uporabiti, morda zgraditi garažo ali celo garaže za dodaten prostor, za avto ali raznovrstno shrambo stvari? V takem primeru vam svetujem, da si obiščete in ogledate malo prejle omenjeno spletno stran sezamy.si. Pri Sezamy d.o.o. ponujajo dve vrsti zunanjih montažnih garaž. Te le pripeljejo in primerno postavijo in jih utrdijo brez kakršnega koli truda in zidanja malih ali večjih garaž. Za tako lahko postavitev potrebujete le betonske temelje in ostalo delo opravijo oni. Montažne garaže so odličen način za nekoga, ki ne zna, nima časa ali morda celo ne more postaviti in sezidati garažo.

garaže

Na razpolago imajo betonske in kovinske garaže. Betonske so popolne za osebo, ki nima orodja, časa in volje za izgradnjo svoje garaže. Kot že zgoraj v tekstu omenjeno potrebujejo le tlake in za vse ostalo poskrbi Sezamy d.o.o.. V primeru nakupa betonske garaže sedaj ponujajo še čisto nov ekološki filter montiran v garažo, da prečiščuje zrak in prezračuje zaprto garažo.

Poleg betonskih garaž pa lahko pri njih dobimo še bolj enostavno in uporabno rešitev – kovinske garaže. Kovinske so popolne za nekoga, ki hoče hitro in učinkovito, varno streho za avto. Prav cela kovinska garaža je pravzaprav narejena iz cinkane jeklene pločevine, prav tako tudi streha le, da je valovita (rebričasta). Poleg tega nudijo še razno barvno fasado na zunanjih stenah, ki daje garaži čudovit izgled. Stranka lahko izbira med sledečimi barvami fasade: bela, siva, rumena, opečna (oranžna), klinker (bleda rdeča), svetlo zelena, zelena in še bež barvo. Za kovinske garaže imamo že prej določene dimenzije a če strankam nobena od določenih dimenzij ne ustreza lahko svoje dimenzije poda podjetju in brez težav naredijo garažo v strankinih dimenzijah.

Vse potrebne kontaktne informacije najdemo na njihovi zgoraj v tekstu omenjeni spletni strani.

Mogoče ti bo všeč tudi ...